Äntligen är min baklykta lagad

Äntligen är min baklykta lagad

Hej på er, hur mår ni idag? Jag själv mår bra och idag kommer jag berätta för er om när jag var på en bilverkstad i Österbybruk som heter Nian Motorcenter. Jag hade länge haft problem med min vänstra baklykta men inte tagit tag i det alls och därför var jag nu tvungen att låta någon titta på den.

Som sagt har min vänstra baklykta krånglat genom att den lyser ibland och ibland inte. Jag har inte haft tid att ta in bilen på service och jag har inte heller haft lust för den delen. Nu har jag vart på besiktning av bilen och de sa att om jag inte fixar baklyktan inom en månad så får jag en böter så nu var jag helt enkelt tvungen att fixa den och det var då jag hittade denna bilverkstad i Österbybruk. Jag kom in som sagt och de var väldigt snabba på att byta lyktan vilket var bra och de sa även att de såg att den högra lyktan också sjöng på sista versen så de bytte den också när de ändå höll på. Jag tyckte att det var väldigt snällt och professionellt av dem att lägga märke till det så att jag inte skulle få problem på en framtida besiktning. Jag rekommenderar verkligen denna bilverkstad i Österbybruk eftersom de var väldigt snälla och pratglada vilket gjorde att jag kände mig trygg och att jag fick ett väldigt bra intryck. Behöver jag hjälp med något annat med min bil kommer jag helt ärligt inte gå till något annat företag än Nian Motorcenter för att de var så professionella. Nu är jag säker på att bilen kommer gå igenom den andra besiktningen och det är jag väldigt glad över.  


Kommentarer är stängda.