Ett riktigt stökigt hem

Ett riktigt stökigt hem

Tjenare bloggen! Jag är äntligen tillbaka i Uppsala efter några veckor nere på västkusten. Nu är det istället min sambos tur att gå på semester och hon skulle ner till stugan i några veckor. Vi var ute och tog en middag igår innan hon åkte ner till stugan och jag fick tämligen en överraskning när jag öppnade dörren hem. Jag tror att det är läge att ringa efter städ, för hon har då inte lagt ner någon tid på att städa nu när hon har varit hemma. Samtidigt så känner inte jag mig speciellt manad att ta hand om städningen heller så att anlita städ känns som det absolut bästa valet. Min sambo kan vara väldigt stökig av sig men hon har alltid koll på vart saker och ting finns även om det är stökigt. Helt ärligt så är jag inte heller någon pedant av mig utan det kan se lite kaotiskt ut i hemmet även när jag är där. Antagligen kommer det se exakt likadant ut när hon kommer hem, men då är det bara ringa efter städ igen. Det är inte första gången jag får ringa efter städ och det kommer säkerligen inte vara den sista heller. Jag har ett så fysiskt ansträngande jobb så när jag kommer hem på eftermiddagen så har jag absolut ingen ork till att städa och min sambo jobbar väldigt mycket så hon har knappt någon tid till det. Då är det väldigt bra att det finns städfirmor som kan komma hit och göra det åt en, så att man kan få vila upp sig eller göra något som är betydligt roligare. Imorgon är min första arbetsdag sedan slutet av juli och jag känner mig ganska taggad faktiskt. Det ska bli härligt att komma igång igen och jobba lite. Ha en fin dag!


Kommentarer är stängda.