Massagen hjälpte verkligen mig

Massagen hjälpte verkligen mig

Hej på er! Det gör mig väldigt glad att ni numera är så många som läser mina inlägg, det gör att jag blir mer taggad på att skriva inlägg. Idag är min tanke att jag ska dela med mig av min upplevelse av företaget Shiatsukliniken Zentai och deras massage i Vårgårda. Ifall ni vill veta mer om företaget eller deras massage kan ni läsa mer här.

Jag gick till det här företaget efter att jag hade fixat lite här hemma och fått ont i min rygg och nacke. Det var en smärta som inte gick över efter ett par dagar, jag hade antagligen belastat ryggen konstigt när jag jobbade här hemma. Jag valde då att vända mig till det här företaget för att få en massage i Vårgårda med förhoppningen att det skulle hjälpa mig. När jag kom dit blev jag väl bemött av den trevliga massören, jag kände mig direkt trygg i hans sällskap. Det gjorde att jag verkligen kunde slappna av under massagen, vilket gjorde att jag fick ut mer av den än vad jag hade tänkt mig. Efter massagen kände jag mig otroligt lugn och bekväm med tillvaron, dessutom mådde min rygg och nacke mycket bättre. När det hade gått några dagar kände jag inte alls av någon som helst smärta, massagen hade hjälpt mig. Sedan dess har jag gått dit två gånger till för att jag har varit spänd, även de gångerna har massagen hjälpt mig. Om ni är sugna på en massage i Vårgårda kan jag verkligen rekommendera er att gå till det här företaget, då jag fick så underbar massage kan jag tänka mig att ni kommer få en liknande upplevelse.


Kommentarer är stängda.