Städservice i Karlskrona

Städservice i Karlskrona

Hej!

Idag har jag hjälpt min son med någonting som jag tror att han kommer uppskatta väldigt mycket. I samband med att han för två veckor sedan var med i en olycka som ledde till att han bröt benet och skadade armen så har han inte kunnat göra särskilt mycket. Därför har jag nu hyrt in städservice till honom så att han inte behöver tänka på städningen under denna perioden. Han har varit tvungen att sitta i rullstol eftersom att han på grund av armen inte kan använda kryckor. Jag har inte provat att städa i rullstol men jag kan tänka mig att det inte är så enkelt, därför kommer han nu i två månader få hjälp av städservice. Till en början har jag varit där och städat lite, han bor bara några hundra meter ifrån mig här i Karlskrona så det är relativt nära för att jag ska kunna gå dit och städa. Men jag går in i en tuff period på jobbet nu där det kommer bli väldigt sena kvällar och jag har också ett eget hem som jag måste ta hand om. Min tanke var först att han kunde komma och bo hemma hos mig tills han blev av med rullstolen men det var ingenting som han kände för riktigt.

Med städservice så får han hjälp med grovstädningen och det är väl egentligen det enda som man behöver hjälp med, han kan inte stöka ner jättemycket så det räcker med bara grovstädning. Det ska bli kul att berätta för honom att han kommer få hjälp med städningen så att han slipper ha sin mamma på besök hela tiden, även om jag tror att han uppskattar min hjälp. Jag kommer givetvis spendera tid där ändå men då kan vi göra roligare saker än att jag ska behöva städa.  


Kommentarer är stängda.