Blomsterbutiken jag helst vänder mig till

Blomsterbutiken jag helst vänder mig till

Hej alla fina läsare! Hoppas att ni har en bra dag och har haft en strålande vecka. För att avsluta den här veckan på bästa sätt tänkte jag skriva ett inlägg. Det kommer handla om något som jag anser lyfter ett hem otroligt mycket, nämligen blommor. Jag kommer även prata om en blomsterbutik nära Höganäs som jag verkligen uppskattar.

När jag var yngre och fortfarande bodde hemma förstod jag verkligen inte grejen med att ha blommor hemma, jag tyckte bara att min mamma slösade pengar på att köpa blommor som ändå skulle dö några dagar senare. Sedan när jag väl flyttade hemifrån började jag förstå det bättre. Till en början hade jag bara någon enstaka växt hemma eftersom jag inte orkade lägga pengar på det eller ta hand om massa blommor och växter. Det tog mig ungefär ett halvår innan jag började förstå varför man vill ha blommor i sitt hem, det var samtidigt som min mamma kom hem med en blombukett till mig. Att ställa en blombukett på matbordet gjorde direkt att man fick en annan känsla i hemmet, det kändes på något sätt mer levande. Sedan dess har jag köpt några fler gröna växter och även blommor, att ha mer blommor hemma ger som sagt en mer levande känsla och jag tycker även att hemmet blir aningen mysigare. Idag har jag kommit till punkten att jag nästan måste ha blommor hemma, det känns tomt om jag inte har det. Eftersom jag köper ganska mycket blommor har jag hittat en blomsterbutik nära Höganäs som har blivit en favorit, det är helst dit jag vänder mig när jag väl ska köpa nya fina blommor. Butiken heter Knutpunktens Blommor i Helsingborg och jag kan verkligen rekommendera er alla om dem ifall ni är ute efter en riktigt bra blomsterbutik nära Höganäs. 


Kommentarer är stängda.